Zonnebril Gigant

Je zonnebrillen goed verpakken

Geplaatst op

Verkoop je zonnebrillen en wil je dat ze mooi verpakt met de klant meegaan? Of wil je dat je zonnebril zonder beschadigingen bij je klant wordt bezorgd? Dan is het heel belangrijk om de zonnebrillen goed te verpakken. En in dit blog vertellen we hoe je dit doet. Er is namelijk een hele eenvoudige oplossing.

Stevige verpakking voor zonnebrillen

Een verpakking voor zonnebrillen heb je niet zomaar; weet jij bijvoorbeeld welke afmetingen de verpakking moet hebben? En weet je waar de verpakking van gemaakt moet worden? Wordt de zonnebril verstuurd of wil je hem in de winkel in een mooie verpakking presenteren? Op deze, en al je andere vragen heeft een verpakkingsdeskundige het antwoord. Door met zo’n partij in zee te gaan, weet je zeker dat je zonnebrillen altijd stevig verpakt zijn.

Verpakking op maat

Door zo’n verpakking op maat zorg je er niet alleen voor dat iedere zonnebril zonder beschadigingen bij je klant bezorgd wordt. Met een bedrukte verpakking transformeer je het uitpakproces ook nog eens tot een waar feestje. Creëer herkenning bij je doelgroep en klanten. En door de verpakking zo te maken dat er precies 1 of 2 zonnebrillen per verpakking passen, voorkom je dat je onnodige ruimte in de doos overhoudt. Je hebt dus ook minder opvulmateriaal nodig.

Zonnebrilverpakking laten maken

Vaak kun je bij een verpakkingsdeskundige aankloppen met je wensen en eisen. Er wordt dan een productverpakking op maat gemaakt, speciaal voor wat jij verkoopt. Je kunt er tijdens dit proces ook voor kiezen om je verpakking te laten bedrukken met een ontwerp dat jij hebt gemaakt. Vaak kan een verpakkingsdeskundige nog wel een adviserende rol aannemen als het gaat om de bedrukking.

Gerelateerde berichten

Over ons

Graag nemen we je mee langs toffe zonnebril modellen. Laat je verrassen en inspireren!

Contactgegevens

Via info @ zonnebrilgigant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden