Located in Amsterdam

Contact alleen via e-mail

Veelgestelde vragen

Misschien kunnen deze FAQs al je vragen beantwoorden…

Verkopen jullie zelf zonnebrillen?

Nee, wij verkopen zelf geen zonnebrillen. Zonnebrilgigant.nl is een website die zonnebrillen aanbiedt via verschillende partners. Op deze manier heb jij de keuze uit het grootste assortiment.

Waar koop ik mijn zonnebril?

Als je een zonnebril hebt uitgezocht, klik je op de koop-button en word je doorverwezen naar onze partner. Hier koop je vervolgens de zonnebril.

Ik zie een andere prijs dan op de pagina van de partner. Wat nu?

Het kan voorkomen dat wij een andere prijs tonen dan de prijs die onze partner hanteert. De prijs van onze partner is echter leidend.

Ik wil mijn aankoop graag retourneren. Wat nu?

Voor het retourneren van je aankoop ga je naar de website van de desbetreffende partner waar je de zonnebril daadwerkelijk hebt gekocht. Hier vind je informatie over de retourmogelijkheden. Zonnebrilgigant.nl is niet aansprakelijk voor het retourproces.

Wat is het doel van Zonnebrilgigant.nl?

Het viel ons op dat het kopen van een zonnebril online lastig is; je moet naar allemaal verschillende websites om het complete aanbod te zien en dat is lastig vergelijken. Daarom proberen wij het complete aanbod zonnebrillen te tonen.

Hoe verdient Zonnebrilgigant.nl geld?

Wij zijn een zogenaamde affiliate websphop. Als je op onze webshop komt en kan het zijn dat je naar een van onze partners wordt doorverwezen. Wanneer je bij deze partner een product koopt, ontvangen wij hierover een kleine commissie. Van alle commissies samen kunnen wij deze webshop onderhouden en uitbreiden.

Stuur ons een email