Zonnebril Gigant

Het voordeel van een zonnebril

Geplaatst op

We willen je graag meer vertellen waarom het belangrijk is om een zonnebril in je arsenaal van kleding te hebben. Er zijn tal van redenen te verzinnen waarom mensen een (nieuwe) zonnebril willen. Het valt wel op dat wanneer een zonnebril van een high-end merk is, deze ook veel langer meegaat. Polaroid zonnebrillen is the place to be als je gave zonnebrillen zoekt die lang meegaan en van een goede kwaliteit zijn. 

Waar is een zonnebril allemaal handig voor? 

Nou de meest voor de handliggende reden om een zonnebril te kopen is niet vanwege het regenachtige klimaat in Nederland. Het gaat natuurlijk om een beschermende bril te hebben tegen de zonnestralen. En dat is niet alleen op het strand heel handig. In vrijwel alle zonnige situaties komt hij van pas. Veel automobilisten hebben standaard een zonnebril in de auto, ook in de winter, want de zon in je ogen wanneer je aan het rijden bent, nee, dat willen we liever zoveel mogelijk voorkomen. Zo krijg je niet te maken met ongelukken die door verblinding van de bestuurder zijn veroorzaakt. 

Welke type zonnebrillen zijn er allemaal? 

Je wilt misschien wel meerdere zonnebrillen om te combineren met uiteenlopende outfits. Welke soorten zonnebrillen zijn er waaruit je kunt kiezen? Denk aan de volgende populaire types: 

 

  • Aviator zonnebrillen: deze hebben een druppelvormig frame en werden oorspronkelijk ontworpen voor piloten. Ze hebben over het algemeen dunne metalen frames en grote, donkere lenzen.

 

  • Wayfarer zonnebrillen: deze hebben een trapeziumvormig frame en werden populair in de jaren ’50 en ’60. Je herkent ze aan de dikke, plastic frames en zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

 

  • Rond montuur zonnebrillen: hebben een cirkelvormig frame en werden populair in de jaren ’60 en ’70. Keuze uit een breed scala aan stijlen en materialen, metalen frames tot kunststof. 

 

  • Cat-eye zonnebrillen: deze hebben een opwaartse buiging in de hoeken van het frame, waardoor ze lijken op de ogen van een kat. Ze zijn populair bij vrouwen vanwege hun retro-uitstraling.

 

Dit lijstje is natuurlijk niet volledig. Kijk online voor veel meer type zonnebrillen. Vind je het leuk om meer te weten te komen over kleding en accessoires, lees dan ook de andere teksten op onze blog. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Graag nemen we je mee langs toffe zonnebril modellen. Laat je verrassen en inspireren!

Contactgegevens

Via info @ zonnebrilgigant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden