Zonnebril Gigant

Een zonnebril combineren met leren jassen

Geplaatst op

Je hebt een zonnebril of je wilt er eentje gaan kopen. Heel mooi, want dat is een essentiële factor in de garderobe van een man. Toch is er meer dan dat, je moet namelijk ook kijken naar leren jassen. Deze jassen staan vrijwel iedere man goed, maar je zult er wel eentje moeten uitkiezen die je goed staat. Daarnaast moet je hem mooi kunnen combineren met een zonnebril. Wij vertellen je vandaag in deze blog hoe je dat doet en hoe je het beste te werk gaat. Laten we snel beginnen, er is namelijk genoeg te vertellen!

Type leer en kleur van leren jassen

Er zijn verschillende soorten leer die elk met hun eigen kenmerken gepaard gaan. Het meest voorkomende leer is schapenleer. Dit is een leer dat zacht en soepel is. Lamsvacht leer is lichter en zachter dan schapenleer, terwijl koeienhuid leer steviger en dikker is. Andere soorten leer, zoals buffelleer en geitenleer, hebben weer andere eigenschappen. Het is belangrijk om te weten welk type leer je zoekt, afhankelijk van wat je wilt van de jas. Dit zal ook deels bepalen hoe de leren jassen gaan staan in combinatie met de zonnebril; een combinatie van stijlen is belangrijk. Ook de kleur mag niet vergeten worden. Zwart en bruin zijn de meest klassieke kleuren en staan dan ook vrijwel altijd goed bij een mooie zonnebril. 

Afwerking en ontwerp van leren jassen

Ook de afwerking en het ontwerp van leren jassen mogen niet vergeten worden. De afwerking van een leren jas kan het verschil maken in kwaliteit en uitstraling. Let op de naden, ritssluitingen en knopen. Ze moeten allemaal stevig bevestigd zijn en goed afgewerkt. Let daarnaast ook goed op de voering van de jas. Een goede voering kan helpen om de jas beter te laten zitten en hem langer mee te laten gaan.

 

Als je leren jassen helemaal lang wilt laten meegaan, is een tijdloos ontwerp ook belangrijk. Een leren jas is een investering en het is belangrijk om een ontwerp te kiezen dat tijdloos is en niet uit de mode raakt. Kies bij voorkeur voor een eenvoudig ontwerp, zonder te veel details. Een klassiek bikerjack of een leren jas met knopen zijn bijvoorbeeld tijdloze ontwerpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Graag nemen we je mee langs toffe zonnebril modellen. Laat je verrassen en inspireren!

Contactgegevens

Via info @ zonnebrilgigant.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden